Prohlášení o odpovědnosti

Tato webová stránka poskytuje obecné informace o stravě, zdraví a výživě. Všechny údaje zveřejněné na této webové stránce, stejně jako informace poskytované prostřednictvím ní, jsou určeny pouze pro účely vzdělávání. Tyto informace nelze chápat jako odborné poradenství a neměly by být považovány za takové. Všechny obecné informace na našich webových stránkách jsou poskytovány bez jakéhokoliv druhu záruk, ať už výslovně nebo implicitně. Společnost dagga hemp, s.r.o. neposkytuje žádné záruky týkající se informací o zdraví uvedených na této webové stránce. Není vhodné spoléhat se na informace uvedené na této webové stránce jako na alternativu konzultace s lékařem nebo jiným poskytovatelem zdravotní péče.

V případě podezření na jakékoliv zdravotní obtíže je důležité okamžitě vyhledat lékařskou pomoc. Nikdy neodkládejte vyhledání lékařského odborníka, neodmítejte lékařskou pomoc nebo nepřerušujte léčbu předepsanou vaším lékařem z důvodu informací získaných z našich webových stránek nebo prostřednictvím nich. Žádná ze zde uvedených informací nenahrazuje lékařskou diagnózu a neměla by být brána jako lékařská rada nebo doporučení léčby. Pokud uvažujete o změně životního stylu, stravy nebo výživy, poraďte se nejprve se svým lékařem nebo jiným poskytovatelem zdravotní péče.

Tato webová stránka může obsahovat odkazy na webové stránky třetích stran. Tyto odkazy jsou poskytovány pouze pro vaši informaci a neznamenají žádnou formu podpory ze strany nás. Nejsme zodpovědní za obsah těchto webových stránek třetích stran, a ani nedáváme žádné záruky ohledně informací uvedených na těchto stránkách. Pokud se rozhodnete navštívit tyto webové stránky třetích stran nebo se spoléháte na jejich obsah, děláte tak na vlastní nebezpečí.

Tato webová stránka nezastává, neschvaluje ani nepodporuje legální či ilegální užívání omamných nebo psychotropních látek. Veškeré informace poskytované na této webové stránce jsou určeny pouze pro účely vzdělávání. Společnost dagga hemp, s.r.o. nebere na sebe žádnou odpovědnost za obsah svých webových stránek ani za obsah webových stránek třetích stran, na které odkazujeme, pokud tento obsah podporuje, schvaluje nebo podporuje užívání omamných nebo psychotropních látek nebo jiné nelegální aktivity. Společnost dagga hemp, s.r.o. nepřebírá žádnou odpovědnost za jakékoli nevhodné nebo nesprávné využití informací nebo služeb poskytovaných touto webovou stránkou, a zříká se jakékoliv odpovědnosti za takové využití informací nebo služeb.